Bivak 2018

Klein Bivak 2018 (05/07-11/07/2017)  Enkel voor Botjes, Speelclub en Rakwi's.

Binnenkort vertrekken we weer op Bivak. Hier al wat meer informatie.
Let Op! dit is een speciaal kamp aangezien de Botjes, Speelclub en Rakwi's samen op kamp gaan. De oudste drie afdelingen gaan op buitenlandskamp later in juli.
Bij een klein kamp worden de kinderen zelf naar de kampplaats gevoerd. De leiding wacht hen daar op en is het tegelijk de bezoekdag!

Hier onder vind je nog extra informatie i.v.m. de kampplaats, de valiezen, de prijs, het vertrek, de bezoekdag en de medische fiche.

Het adres (voor een kaartje te schrijven) :
Chiro Overal Temse
t.a.v. (naam lid)
Sportwegel 7

9840 De Pinte

De valiezen ...
- ... nemen jullie zelf mee bij het brengen van de kinderen. Dit vanaf 14u tot 19u
- … moeten terug worden opgehaald aan het Chiroplein op donderdag 12 juli tussen 19u en 20u.

De prijs

De prijs voor het klein kamp bedraagt 115 euro. Dit bedrag is hetzelfde voor elk kind.

Dit kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE71 7370 0550 2569 (met vermelding: de naam van het lid + de afdeling)
Gelieve te betalen voor 15 juni, dit is belangrijk voor de verzekering van jullie kind.

Vertrek en aankomst

Alle kinderen worden verwacht op 5 juli  tussen 14u en 19u op de bivakplaats. (Sportwegel 7, 9840 De Pinte)

Samen installeren we de bedjes en verder kunnen jullie genieten van wat lekkers op de bezoekdag.

Aankomst in Temse op 11 juli

Terugkomen doen we met de trein. Vanuit station De Pinte sporen we naar het Station Temse
De trein komt in Temse aan om 12u49
Eventuele vertragingen worden op onze Chiro Overal Facebookpagina gecommuniceerd.

Bezoekdag

Bezoekdag is dit jaar een speciale.  Omdat het klein kamp is, is de bezoekdag de aller eerste dag van het kamp. De mama's, papa's, oma's, opa's, broers,... mogen dan nog even blijven plakken tot 19u
Wat staat er dan zoal op het programma: een wedstrijd (leiding vs. ouders), eten (lekkere taartjes, zelfgemaakte rijstpap, hotdogs,…), en drinken.

Mutualiteiten

Terugtrekkingsformulieren van de mutualiteiten kan u verkrijgen bij de bezoekdag of als u de valiezen afhaalt op donderdag 11 juli van 19u tot 20u.

Medische Fiche
/sites/chiro-overal.chirosite.be/files/wysiwyg/medische_fiche.pdf

Indien u nog bijkomen de vragen heeft, aazel niet om de leiding te contacteren via chiro.overal@gmail.com

Bivakgroeten