Overgangen & BBQ

Datum:
14/09/2019 - 16:30

Gaat jouw kind over naar de volgende groep, of ben je benieuwd naar je nieuwe leiding? Dan ben je van harte welkom op onze overgangen!

Naar jaarlijkse gewoonte zullen de leden die naar een oudere groep gaan wat opdrachtjes doen om hun nieuw embleempje te verdienen.
De overgangen zijn dus bedoeld voor de oudsten van elke afdeling.
(geboortejaren 2011, 2009, 2007, 2005, 2003 en 2002) Zij moeten zeker vuile kleren menemen! Verder zijn alle andere leden, ouders, grootouders, familie welkom om te komen supporteren voor onze helden.
(Dit is uiteraard niet verplicht, je kind mag gewoon overgaan zonder mee te doen aan de overgangen.)

Blijf zeker nog even hangen, want na de overgangen wordt ook de nieuwe leiding van jouw kind bekend gemaakt aan de hand van een spel. Achteraf is er nog een lekkere BBQ voorzien waar je wat kan bijpraten en genieten van het zonnetje. Verder zal er een groot springkasteel staan en nog andere activiteiten voor onze kleinsten. De verveling zal dus zeker niet toeslaan!

Zo zal onze dag er uit zien:

- Start overgangen: 16u30
- Leidingsbekendmaking: 18u30
- Aanvang BBQ: 19u00
- Kampvuur na de BBQ

Het belooft een leuke en spannende dag te worden.

Klik op onderstaande link om u in te schrijven voor de BBQ

Gelieve in te schrijven ten laatste tegen zondag 8 september.

Tot dan,
de leidingsploeg