Bivak 2019

Beste ouders

Binnenkort is het weer zo ver, we vertrekken op kamp!

Onderaan deze pagina staat een link, deze is belangrijk dit is namelijk het inschrijvingsformulier en medische fiche voor uw kind.

Hier onder vind je nog extra informatie i.v.m. de kampplaats, de valiezen, de prijs, het vertrek, de bezoekdag en de medische fiche.

BELANGRIJK!!
Wegens het grote aantal inschrijvingingen zijn de SPEELCLUB genoodzaakt om ook een bedje of luchtmatras mee te nemen!!

Het adres (voor een kaartje te schrijven) :
Chiro Overal Temse
t.a.v. (naam lid)
Rodebergstraat 50

8954 Heuvelland

De valiezen ...
- ... moeten worden gebracht op 9 juli tussen 19u en 20u.
(dit geldt niet voor de botjes, hun valiezen komen met de ouders mee op de bezoekdag)
- … moeten terug worden opgehaald aan het Chiroplein op maandag 22 juli tussen 19u en 20u.
(dit geldt wel voor iedereen)

De prijs

De prijs voor het kamp bedraagt 145euro.

Het eerste kind:145 euro

Tweede, derde, ... :135 euro

Botjes: 110 euro

Dit kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE71 7370 0550 2569 (met vermelding: de naam van het lid + de afdeling)
Gelieve te betalen voor 15 juni, dit is belangrijk voor de verzekering van jullie kind.

Vertrek en aankomst

De speelclub, rakwi's en tito's worden verwacht op 11 juli aan de hoofdingang van het station van sint-niklaas om 10u30. De trein vertrekt om 11u02.

De botjes worden gebracht door de ouders op de bezoekdag 14 juli ( zie adres)

De keti's en aspiranten vertrekken 10 juli met de fiets vanaf het chiroplein.

Aankomst in Temse op 21 juli

Op 21 juli vertrekken alle afdelingen met de trein richting Sint-Niklaas. We komen aan om 13u58.

Bezoekdag

de bezoekdag gaat door op zondag 14 juli van 15 uur tot 19 uur.

Wat staat er dan zoal op het programma: een wedstrijd (leiding vs. ouders), eten (lekkere taartjes, zelfgemaakte rijstpap, hotdogs,…), drinken en een wandeling doorheen het prachtige landschap. Zo kunnen ook de ouders volledig mee in de bivaksfeer komen.

Bivakthema

Een bivakthema is een thema waarrond 1 dag op kamp wordt gewerkt. Dit thema wordt gekozen per afdeling en het is de bedoeling dat iedereen verkleedkleren meebrengt voor zijn/haar thema.
Botjes: Spionnen
Speelclub: Disney
Rakwi's: Marvel & DC (Iedereen krijgt een persoonlijk personage. Ben je vergeten in wie je je moet verkleden of weet je het nog niet, stuur een mailtje naar emma.chirooveral@gmail.com)
Tito's: Jungle Book
Keti's: Maffia
De aspi's: Lord Of The Rings
PS: verkleedkleren gaan kopen is zeker helemaal niet nodig! Laat jullie creativiteit de vrije loop!

Mutualiteiten

Terugtrekkingsformulieren van de mutualiteiten kan u verkrijgen bij de bezoekdag of als u de valiezen afhaalt op donderdag 22 juli van 19u tot 20u.

Medische Fiche + inschrijving

Indien u nog bijkomen de vragen heeft, aarzel niet om de leiding te contacteren via chiro.overal@gmail.com

Bivakgroeten

De leidingsploeg