Hallowinter 2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij onze fuif "Hallowinter".
Dit jaar zal Hallowinter Classic doorgaan op vrijdag 25 oktober en de "gewone" Hallowinter op zaterdag 26 oktober.

Wat is Hallowinter?
Hallowinter is een fuif georganiseerd door de leidingsploeg van Chiro Overal Temse. Jaarlijks komen er een ongeveer 1000 jongeren om zich eens goed te amuseren.
Wij voorzien de beste (lokale) dj's en een lekker hapje en drankje. Hallowinter is een fuif waarvan we de opbrengsten gebruiken om onze werking en activiteiten zo goedkoop mogelijk te houden. 
Kom zeker eens langs om de leuke sfeer op te snuiven in JOC De Nartist
Wil jij zeker zijn van een ticket voor ze uitverkocht zijn? Volg dan zeker ons evenement op Facebook! https://www.facebook.com/events/883331812022190/

Wat is Hallowinter Classic?
Hallowinter Classic is een fuif georganiseerd speciaal voor de 2e generatie jeugd. ;) 
Toen er uit de monden van de ouders wat weeklacht klonk, schoot Chiro Overal te hulp. Sinds 2016 organiseren wij dus Hallowinter Classic, de lokale fuif voor volwassenen die graag nog eens de beentjes losgooien op de schijven van DJ Bushbeater en anderen. De vorige edities waren een groot succes en we hopen jullie allemaal (weer) te zien op het tofste feestje van Temse en omstreken.
Wil jij zeker zijn van een HW Classic ticket voor ze uitverkocht zijn? Hou dan zeker onze Facebook-pagina in de gaten! https://www.facebook.com/Hallowinter/

Tot dan, party-animals! 
De leidingsploeg