Over ons

Welkom op de site van Chiro Overal Temse.

Chiro Overal is een plek voor kinderen vanaf 6 jaar waar je leert samenwerken, je grenzen verleggen, maar vooral veel plezier maken. Onder leiding van een geangageerde leidingsploeg spelen we spelletjes, gaan we zwemmen, klimmen, ravotten, en ga zo maar door!

Praktische info

Kom zeker op zondag om 14u een kijkje nemen op het speelplein, we ontvangen je met open armen in de
Gebroeders Van Raemdonckstraat 79 Temse. Het enige dat je nodig hebt is spelkledij en €1 voor een drankje.

Als je hier links een kijkje neemt bij de pagina "afdelingen" kan je meer info krijgen over wat jouw kind kan verwachten op een chirozondag. Ook vind je meer info over hun leiding en het uur dat de chiro voor hen gedaan is. De Botjes, Speelclub en Rakwi's mogen naar huis om 18u, maar de Tito's, Keti's en Aspi's mogen langer blijven. Hun uren vind je bij de pagina "afdelingen" terug. 

Wil je de leiding beter leren kennen? Neem dan een kijkje op deze link om je al een eindje op weg te helpen. https://chiro-overal.chirosite.be/afdelingen/leiding

Bivak

Ook gaan we met zen allen jaarlijks op bivak. Dit bivak speelt zich altijd op een andere plaats in België af. 
Wel heeft het bivak een vaste datum. Telkens van 11 tot 21 juli vertrekken we samen op een ongelooflijk avontuur. Hou deze datum dus zeker vrij in je agenda! (Enkel de Botjes komen later toe, namelijk op de bezoekdag. Bij de pagina "Bivak" krijg je hier meer info over.)

Het chirojaar is weer volop aan de gang, maar aangezien een ongelukje soms gauw gebeurd is, kan u altijd aan de leiding een ongevalsverklaring vragen. Als u via uw mutualiteit graag een deel van het inschrijvingsgeld of kampgeld terugkrijgt, kan u het ingevulde formulier hiervoor via mail aanvragen bij de hoofdleidingAls u opzoek bent naar een 2de hands uniform, kan u altijd de leiding aanspreken op zondag. Dan kan u met uw kind de kleren passen en deze eventueel kopen. De voorraad van 2de hands uniformen is schaars. 

Als u nog een uniform heeft dat te klein is voor u kind en nog in goede staat dan kan u deze altijd aan de leiding bezorgen.

Wij verkopen ook onze eigen Chiro Overal T-shirts, De prijs hiervoor is 15 euro. U kan deze natuurlijk ook 2e hands verkrijgen voor een lagere prijs.

Meer info over knutselmateriaal en Chirogerief vind je op https://www.debanier.be/